Recepten

Als u medicijnen nodig heeft, zal de huisarts op het spreekuur altijd het eerste recept uitschrijven. Soms moet u de medicijnen langer dan de voorgeschreven hoeveelheid gebruiken of misschien wel voor altijd. Dan heeft u een herhaling nodig van het recept, zogenoemd herhaalrecept.

Voor herhalingsrecepten hoeft u niet langs te komen op het spreekuur.  U kunt ze aanvragen bij de assistente. Dit kan op verschillende manieren.


1. U kunt de lege verpakkingen in onze brievenbus doen of afgeven bij de balie.
2. U kunt uw herhaalmedicatie inspreken op onze receptenlijn, praktijknummer van uw huisarts en dan keuze 2
3. Als u het te moeilijk vindt om in te spreken op de receptenlijn kunt u ook de medicatie aanvragen  bij  de assistente (dit geldt ook als de medicatie als eerste is voorgeschreven door een specialist).
4. U kunt uw herhaalmedicatie aanvragen via onze website, klik hiervoor op de link van uw eigen huisarts.

Let op, wij maken per 29 januari gebruik van een nieuwe herhaalrecept module.
Helaas is hierdoor uw oude account komen te vervallen en zult u zich eenmalig opnieuw moeten aanmelden. Elk persoon dient een eigen account aan te maken.

Huisarts Berden : klik hier

Huisarts Schouten: klik hier

Huisarts Kramer: klik hier

Huisarts Siderakis: klik hier

  

Herhaalmedicatie die in de ochtend voor 11.00 is aangevraagd, kunt u de volgende werkdag na 13.00 ophalen bij uw apotheek.

Indien u wilt veranderen van medicatie of het gebruik ervan wilt veranderen dient u eerst te overleggen met uw huisarts.